pentru ca tu să zâmbești fericit

Clinica stomatologică ESTHETICS

Brand-ul ESTHETICS a luat naștere în anul 2007, când am realizat că ieșenii nu au o opțiune privată nouă și modernă pentru urgențele stomatologice. Era nevoie de o astfel de unitate medicală cu profesioniști bine pregătiți în toate ramurile medicinei dentare.

În acești ani am crescut, ne-am dezvoltat și am ajuns să fim o echipa de oameni frumoși preocupați atât de sănătatea orală a pacienților noștri, de zâmbetul lor, cât și de evoluția noastră medicală și personală.

Vino la stomatolog!
Suntem alături de tine de la primul dinte
până la primul implant!

Cabinetele ESTHETICS cuprind în Iași două locații cu 10 săli de tratament, un laborator de radiologie dentară, 20 de medici si 12 asistente .

Acoperim toate specializările stomatologice și anume: chirurgie dento-alveolară, endodonție, parodontologie, pedodonție, protetică dentară, ortodonție, astfel încât pacienții care intră în cabinetele noastre să primească tratamentul cel mai bun pentru orice afecțiune dentară ar avea.

Misiunea noastră este să depășim așteptările pacienților noștri, oferind servicii stomatologice de excepție
și să construim o relație bazată pe incredere cu aceștia.

Misiunea noastră

Avantaje ESTHETICS

  • Echipă cu viziune, permanent preocupată de aflarea noilor tehnologii in domeniu.
  • Experiența implantului dentar
  • Experiența fațetelor dentare
  • Inovaţie
  • Centru de radiologie dentară
  • Servicii de urgență
  • Echipamente de ultimă generație


simte diferența

De ce să ne alegi pe noi?

În locațiile noastre

Actualizăm în permanență echipamentele medicale, astfel încât să oferim tratamente dentare sprijinite de tehnologii moderne precum : microscop endodontic, laser dentar, micromotoare electrice și scanner intraoral, pentru a realiza astfel manopere cât mai predictibile.

Echipa

Medicii echipei ESTHETICS participă în permanență la cursuri de perfecționare și de îmbunătățire a tehnicilor de lucru, precum și la teambuilding-uri de dezvoltare personală.